Citace podle APA (7th ed.)
Castro Aguila, J. R., Pacheco Hernández, D., & Pérez López, T. N. (1998). Aplicación de los métodos Oxifrit-test y Fritest para determinar el grado de alteración de aceites para freir, usados en establecimientos de comida rápida. U.E.S..
Citace podle Chicago (17th ed.)
Castro Aguila, Jaime Roberto, Domiciana Pacheco Hernández, a Teresa Noraly Pérez López. Aplicación De Los Métodos Oxifrit-test Y Fritest Para Determinar El Grado De Alteración De Aceites Para Freir, Usados En Establecimientos De Comida Rápida. San Salvador: U.E.S., 1998.
Citace podle MLA (9th ed.)
Castro Aguila, Jaime Roberto, et al. Aplicación De Los Métodos Oxifrit-test Y Fritest Para Determinar El Grado De Alteración De Aceites Para Freir, Usados En Establecimientos De Comida Rápida. U.E.S., 1998.
Upozornění: Tyto citace jsou generovány automaticky. Nemusí být zcela správně podle citačních pravidel..