Castro Aguila, J. R., Pacheco Hernández, D., & Pérez López, T. N. (1998). Aplicación de los métodos Oxifrit-test y Fritest para determinar el grado de alteración de aceites para freir, usados en establecimientos de comida rápida. U.E.S..
Kopírování bylo úspěšné
Kopírování se nezdařilo
Citace podle Chicago (17th ed.)
Castro Aguila, Jaime Roberto, Domiciana Pacheco Hernández, a Teresa Noraly Pérez López. Aplicación De Los Métodos Oxifrit-test Y Fritest Para Determinar El Grado De Alteración De Aceites Para Freir, Usados En Establecimientos De Comida Rápida. San Salvador: U.E.S., 1998.
Kopírování bylo úspěšné
Kopírování se nezdařilo
Citace podle MLA (9th ed.)
Castro Aguila, Jaime Roberto, et al. Aplicación De Los Métodos Oxifrit-test Y Fritest Para Determinar El Grado De Alteración De Aceites Para Freir, Usados En Establecimientos De Comida Rápida. U.E.S., 1998.
Kopírování bylo úspěšné
Kopírování se nezdařilo
Upozornění: Tyto citace jsou generovány automaticky. Nemusí být zcela správně podle citačních pravidel..