Argueta Argueta, J. D., Fernández García, G. A., Zuleta Domínguez, E. M., Mármol Canjura, J. F., & Claros Alvarez, M. E. Evaluación de diferentes niveles (0.55%, 0.83% y 1.10%) de levaduras Diamond V "xp" en la alimentación de conejos de la raza neozelandez x california en la etapa de engorde.
Copiat
No s'ha pogut copiar
Cita Chicago (17th ed.)
Argueta Argueta, José Daniel, Gloria Azucena Fernández García, Edgar Mauricio Zuleta Domínguez, Juan Francisco Mármol Canjura, i Marco Evelio Claros Alvarez. Evaluación De Diferentes Niveles (0.55%, 0.83% Y 1.10%) De Levaduras Diamond V "Xp" En La Alimentación De Conejos De La Raza Neozelandez X California En La Etapa De Engorde.
Copiat
No s'ha pogut copiar
Cita MLA (9th ed.)
Argueta Argueta, José Daniel, et al. Evaluación De Diferentes Niveles (0.55%, 0.83% Y 1.10%) De Levaduras Diamond V "Xp" En La Alimentación De Conejos De La Raza Neozelandez X California En La Etapa De Engorde.
Copiat
No s'ha pogut copiar
Atenció: Aquestes cites poden no estar 100% correctes.