Alas Rivera, C. A., Morales Solórzano, A. d. S., Castañeda de Abrego, V., Morán Rodríguez, A. E., & Morazán Chávez, A. I. Estandarización del proceso de fermentación de la mezcla de semillas de tres accesiones de Theobroma cacao L. (Cacao) del Cultivar San José del Real de la Carrera ubicada en el Departaento de Usulután.
Kopírování bylo úspěšné
Kopírování se nezdařilo
Citace podle Chicago (17th ed.)
Alas Rivera, Cesar Amilcar, Argentina del Socorro Morales Solórzano, Vianney Castañeda de Abrego, Amy Elieth Morán Rodríguez, a Ana Ingrid Morazán Chávez. Estandarización Del Proceso De Fermentación De La Mezcla De Semillas De Tres Accesiones De Theobroma Cacao L. (Cacao) Del Cultivar San José Del Real De La Carrera Ubicada En El Departaento De Usulután.
Kopírování bylo úspěšné
Kopírování se nezdařilo
Citace podle MLA (9th ed.)
Alas Rivera, Cesar Amilcar, et al. Estandarización Del Proceso De Fermentación De La Mezcla De Semillas De Tres Accesiones De Theobroma Cacao L. (Cacao) Del Cultivar San José Del Real De La Carrera Ubicada En El Departaento De Usulután.
Kopírování bylo úspěšné
Kopírování se nezdařilo
Upozornění: Tyto citace jsou generovány automaticky. Nemusí být zcela správně podle citačních pravidel..