Food analysis laboratory experiments /
Na minha lista:
Autor principal: | Meloan, Clifton E. |
---|---|
Formato: | Livro |
Idioma: | inglês |
Publicado em: |
Westport :
The Avi Publishing,
1973.
|
Assuntos: | |
Acesso em linha: | Ver en el OPAC |
Tags: |
Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!
|
Registos relacionados
Food analysis: typical methods and the interpretation of results
Por: Woodman, A.G
Publicado em: (1941)
Por: Woodman, A.G
Publicado em: (1941)
Methods of analysis for functional foods and nutraceuticals /
Publicado em: (2002)
Publicado em: (2002)
The food chemistry : A manual for experimental foods,dietetics, and food scientists
Por: Weaver, Connie M.
Por: Weaver, Connie M.
Methods of analysis of food components and addives /
Publicado em: (2005)
Publicado em: (2005)
Physics laboratory experiments /
Por: Wilson, Jerry D.
Publicado em: (1986)
Por: Wilson, Jerry D.
Publicado em: (1986)
Electrical Laboratory Experiments. /
Por: Karapetoff, Late V.
Publicado em: (1936)
Por: Karapetoff, Late V.
Publicado em: (1936)
Laboratory experiments in organic chemistry
Por: Adams, Roger
Publicado em: (1949)
Por: Adams, Roger
Publicado em: (1949)
Food Fundamentals /
Por: McWilliams, Margaret
Publicado em: (1979)
Por: McWilliams, Margaret
Publicado em: (1979)
University Laboratory Experiment-Physics. /
Por: Heine/Holzer
Publicado em: (1980)
Por: Heine/Holzer
Publicado em: (1980)
Chemical principies in the laboratory with qualitative analysis /
Por: Slowinski, Emil J.
Publicado em: (1974)
Por: Slowinski, Emil J.
Publicado em: (1974)
Food Chemical Codex
Publicado em: (2010)
Publicado em: (2010)
Encyclopedia of food science: /
Por: Peterson, Martin S.
Por: Peterson, Martin S.
Química de los alimentos : manual de laboratorio /
Por: Miller, Dennis D.
Publicado em: (2003)
Por: Miller, Dennis D.
Publicado em: (2003)
Street foods [ = Alimentation de rue = Alimentos que se venden en la vía pública /
Publicado em: (1997)
Publicado em: (1997)
Analysis and desing of experiments
Por: Man, H. B.
Publicado em: (1949)
Por: Man, H. B.
Publicado em: (1949)
Química de los alimentos /
Por: Badui Dergal, Salvador
Publicado em: (1982)
Por: Badui Dergal, Salvador
Publicado em: (1982)
Química de los alimentos /
Publicado em: (2006)
Publicado em: (2006)
Food Analysis: Analytical and Quality Control Methods for the Food Manufacturer and Buyer /
Por: Lees, R.
Publicado em: (1975)
Por: Lees, R.
Publicado em: (1975)
The Wonderful world of food; the substance of life
Por: Boyd-Orr, John Boyd Orr, baron, 1880-
Publicado em: (1958)
Por: Boyd-Orr, John Boyd Orr, baron, 1880-
Publicado em: (1958)
Frontiers of nutrition and food security: In Asia, Africa and Latin America
Por: Kotler, Neil G.
Publicado em: (1992)
Por: Kotler, Neil G.
Publicado em: (1992)
Propuesta de un método de muestreo representativo de producto terminado en la empresa COMALI FOOD
Por: Sánchez Mejía, Vanessa Scarleth
Publicado em: (2024)
Por: Sánchez Mejía, Vanessa Scarleth
Publicado em: (2024)
Gas Chromatography in Food Analysis /
Por: Dickes, G. J.
Publicado em: (1976)
Por: Dickes, G. J.
Publicado em: (1976)
Experiments for instrumental methods
Por: Reilley, Cahrles N.
Publicado em: (1961)
Por: Reilley, Cahrles N.
Publicado em: (1961)
Modern food microbiology /
Por: Jay, James M. (James Monroe), 1927-
Publicado em: (1978)
Por: Jay, James M. (James Monroe), 1927-
Publicado em: (1978)
53 Korean Foods You Have to Try /
Por: Choi, Jia
Publicado em: (2016)
Por: Choi, Jia
Publicado em: (2016)
Mathematical analysis business and economic applications /
Por: Weber, Jean E.
Publicado em: (1982)
Por: Weber, Jean E.
Publicado em: (1982)
Radiation proceedings of a preservation of food. Symposium jointly organized by the International Atomic Energy agency and the foo and agriculture organization of the United Stations and Held Bombay, 13-17 november, 1972
Por: Food and agriculture organization of the United Nations, coaut
Publicado em: (1972)
Por: Food and agriculture organization of the United Nations, coaut
Publicado em: (1972)
Food chemical safety : Volume 2 : Additives /
Publicado em: (2000)
Publicado em: (2000)
Safe food : bacteria, biotechnology, and bioterrorism /
Por: Nestle, Marion
Publicado em: (2003)
Por: Nestle, Marion
Publicado em: (2003)
Official Methods of Analysis of the Association of Official Agricultural Chemist /
Publicado em: (1965)
Publicado em: (1965)
Official Methods of Analysis of the Association of Official Agricultural Chemist /
Publicado em: (1955)
Publicado em: (1955)
Food and drugs : title 21
Publicado em: (1986)
Publicado em: (1986)
Hazard characterization for pathogens in food and water : guidelines /
The Blood morphology of laboratory animals
Por: Schermer, Siegmund
Publicado em: (1967)
Por: Schermer, Siegmund
Publicado em: (1967)
Métodos Modernos de Análisis de Alimentos: Métodos opticos/
Por: Gerhard Maier, Hans
Publicado em: (1981)
Por: Gerhard Maier, Hans
Publicado em: (1981)
Bromatología /
Por: Montes, Adolfo Leandro
Publicado em: (1966)
Por: Montes, Adolfo Leandro
Publicado em: (1966)
Abstract harmonic analysis /
Por: Hewitt, Edwin, 1920-
Publicado em: (1963)
Por: Hewitt, Edwin, 1920-
Publicado em: (1963)
Basic food processing = Procesamiento de alimentos básicos /
Publicado em: (1985)
Publicado em: (1985)
Microbiologia práctica de los alimentos : métodos para el examen de microorganismos de los alimentos de interés para la salud pública /
Publicado em: (2000)
Publicado em: (2000)
Organic chemistry laboratory: standard and microscale experiments /
Por: Bell, Charles E.
Publicado em: (1997)
Por: Bell, Charles E.
Publicado em: (1997)
Registos relacionados
-
Food analysis: typical methods and the interpretation of results
Por: Woodman, A.G
Publicado em: (1941) -
Methods of analysis for functional foods and nutraceuticals /
Publicado em: (2002) -
The food chemistry : A manual for experimental foods,dietetics, and food scientists
Por: Weaver, Connie M. -
Methods of analysis of food components and addives /
Publicado em: (2005) -
Physics laboratory experiments /
Por: Wilson, Jerry D.
Publicado em: (1986)