Παραπομπή σε μορφή APA (7η εκδ.)
Menéndez Parras, A. M. (1999). Evaluación de la composición química bacteriológica de cremas lácteas procesadas industrialmente y expendidas en supermercados del área metropolitana de San Salvador. Universidad de El Salvador.
Παραπομπή σε μορφή Chicago (17η εκδ.)
Menéndez Parras, Astor Melitón. Evaluación De La Composición Química Bacteriológica De Cremas Lácteas Procesadas Industrialmente Y Expendidas En Supermercados Del área Metropolitana De San Salvador. San Salvador: Universidad de El Salvador, 1999.
Παραπομπή σε μορφή MLA (9th εκδ.)
Menéndez Parras, Astor Melitón. Evaluación De La Composición Química Bacteriológica De Cremas Lácteas Procesadas Industrialmente Y Expendidas En Supermercados Del área Metropolitana De San Salvador. Universidad de El Salvador, 1999.
Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.