Arévalo González Yesenia Esmeralda & Rivera Váldez, K. M. (1998). Determinación del contenido de proteína, hierro, tiamina y riboflavina en harina de trigo grado "A" en pan fránces elaborado a partir de dicha harina. U.E.S..
Kopierejuvvon čuohpusbeavdái
Kopieren čuohpusbeavdái ii lihkostuvvan
Chicago-čujuhus (17. p.)
Arévalo González Yesenia Esmeralda juo Katia María Rivera Váldez. Determinación Del Contenido De Proteína, Hierro, Tiamina Y Riboflavina En Harina De Trigo Grado "A" En Pan Fránces Elaborado a Partir De Dicha Harina. San Salvador: U.E.S., 1998.
Kopierejuvvon čuohpusbeavdái
Kopieren čuohpusbeavdái ii lihkostuvvan
MLA-čujuhus (9. p.)
Arévalo González Yesenia Esmeralda juo Katia María Rivera Váldez. Determinación Del Contenido De Proteína, Hierro, Tiamina Y Riboflavina En Harina De Trigo Grado "A" En Pan Fránces Elaborado a Partir De Dicha Harina. U.E.S., 1998.
Kopierejuvvon čuohpusbeavdái
Kopieren čuohpusbeavdái ii lihkostuvvan
Muitte dárkkistit čujuhemiid riektatvuođa, ovdal go geavahat daid iežat deavsttas.