Cytowanie według stylu APA (wyd. 7)
Arévalo González, Y. E., Rivera Váldez, K. M., & Calderón, G. R. (1999). Determinación del contenido de proteina, hierro, tiamina y riboflavina en harina de trigo grado "A" y en pan frances, elaborado a partir de dicha harina. Universidad de El Salvador.
Cytowanie według stylu Chicago (wyd. 17)
Arévalo González, Yesenia Esmeralda, Katia María Rivera Váldez, i Gloria Ruth Calderón. Determinación Del Contenido De Proteina, Hierro, Tiamina Y Riboflavina En Harina De Trigo Grado "A" Y En Pan Frances, Elaborado a Partir De Dicha Harina. San Salvador: Universidad de El Salvador, 1999.
Cytowanie według stylu MLA (wyd. 9)
Arévalo González, Yesenia Esmeralda, et al. Determinación Del Contenido De Proteina, Hierro, Tiamina Y Riboflavina En Harina De Trigo Grado "A" Y En Pan Frances, Elaborado a Partir De Dicha Harina. Universidad de El Salvador, 1999.
Uwaga: Te cytaty mogą odróżniać się od wytycznej twojego fakultetu..