Gas Chromatography in Food Analysis /
Na minha lista:
Autor principal: | Dickes, G. J. |
---|---|
Formato: | Livro |
Idioma: | inglês |
Publicado em: |
London :
Butterworths,
1976
|
Edição: | 1a ed. |
Acesso em linha: | Ver en el OPAC |
Tags: |
Adicionar Tag
Sem tags, seja o primeiro a adicionar uma tag!
|
Registos relacionados
Gas chromatography
Por: Schupp, Orion Edwin
Publicado em: (1968)
Por: Schupp, Orion Edwin
Publicado em: (1968)
High resolution gas chromatography /
Por: Hyver, K. J.
Publicado em: (1989)
Por: Hyver, K. J.
Publicado em: (1989)
Gas chromatography in inorganic and organo metallics /
Por: Guiochon, G.
Publicado em: (1973)
Por: Guiochon, G.
Publicado em: (1973)
Biochemical applications of gas chromatography
Por: Burchfield, Harry Phineas
Publicado em: (1962)
Por: Burchfield, Harry Phineas
Publicado em: (1962)
A Programmed introduction to gas-liquid chromatography
Por: Pattison, J.B
Publicado em: (1969)
Por: Pattison, J.B
Publicado em: (1969)
Liquid Chromatography in Clinical analysis /
Por: Kabra, Pokar M.
Publicado em: (1981)
Por: Kabra, Pokar M.
Publicado em: (1981)
Organic trace analysis by liquid chromatography /
Por: Lawrence, James F.
Publicado em: (1981)
Por: Lawrence, James F.
Publicado em: (1981)
Food analysis: typical methods and the interpretation of results
Por: Woodman, A.G
Publicado em: (1941)
Por: Woodman, A.G
Publicado em: (1941)
Food Analysis: Analytical and Quality Control Methods for the Food Manufacturer and Buyer /
Por: Lees, R.
Publicado em: (1975)
Por: Lees, R.
Publicado em: (1975)
Food analysis laboratory experiments /
Por: Meloan, Clifton E.
Publicado em: (1973)
Por: Meloan, Clifton E.
Publicado em: (1973)
Methods of analysis for functional foods and nutraceuticals /
Publicado em: (2002)
Publicado em: (2002)
Methods of analysis of food components and addives /
Publicado em: (2005)
Publicado em: (2005)
Chromatography
Por: Heftmann, Erich
Publicado em: (1964)
Por: Heftmann, Erich
Publicado em: (1964)
Thin-layer chromatography
Por: Kirchener, Justus G.
Publicado em: (1967)
Por: Kirchener, Justus G.
Publicado em: (1967)
Chromatography of antibiotics /
Por: Wagman, Gerald H.
Por: Wagman, Gerald H.
Fundamentals of chromatography
Por: Cassidy, Harold Gómez
Publicado em: (1957)
Por: Cassidy, Harold Gómez
Publicado em: (1957)
Adsorption and chromatography
Por: Cassidy, Harold Gomes
Publicado em: (1951)
Por: Cassidy, Harold Gomes
Publicado em: (1951)
CRC Handbook of Chromatography. /
Por: Zwig, Gunter
Publicado em: (1972)
Por: Zwig, Gunter
Publicado em: (1972)
Practical liquid chromatography an introduction /
Por: Yost, R. W.
Publicado em: (1980)
Por: Yost, R. W.
Publicado em: (1980)
Thin-Layer Chromatography; A Laboratory Handbook /
Por: Stahl, Egon
Publicado em: (1969)
Por: Stahl, Egon
Publicado em: (1969)
A manual of paper Chromatography and paper Electrophoresis /
Por: Block, Richard J.
Publicado em: (1958)
Por: Block, Richard J.
Publicado em: (1958)
A manual of paper Chromatography and paper Electrophoresis /
Por: Block, Richard J.
Publicado em: (1958)
Por: Block, Richard J.
Publicado em: (1958)
A manual of paper chromatography and paper electrophoresis /
Por: Block, Richard J.
Publicado em: (1964)
Por: Block, Richard J.
Publicado em: (1964)
Densitometry in thin Layer Chromatography: Practice and Applications. /
Por: Touchstone, Joseph C.
Publicado em: (1979)
Por: Touchstone, Joseph C.
Publicado em: (1979)
CRC Handbook of Chromatography. Chromatographic Data and Techniques /
Por: Zweig, Gunter
Publicado em: (1972)
Por: Zweig, Gunter
Publicado em: (1972)
The food chemistry : A manual for experimental foods,dietetics, and food scientists
Por: Weaver, Connie M.
Por: Weaver, Connie M.
Food Chemistry /
Por: Meyer, Lillian Hoagland
Publicado em: (1975)
Por: Meyer, Lillian Hoagland
Publicado em: (1975)
Food Fundamentals /
Por: McWilliams, Margaret
Publicado em: (1979)
Por: McWilliams, Margaret
Publicado em: (1979)
Food Chemistry /
Por: Meyer, Lillian Hoagland
Publicado em: (1960)
Por: Meyer, Lillian Hoagland
Publicado em: (1960)
Fish as food
Por: Borgstrom, Georg, 1912-
Publicado em: (1961)
Por: Borgstrom, Georg, 1912-
Publicado em: (1961)
The Lattice Gas Interference /
Por: Van Leeuwen, C.
Publicado em: (1977)
Por: Van Leeuwen, C.
Publicado em: (1977)
Fundamentals of Gas Dynamics /
Por: Owczarek, Jerzy A.
Publicado em: (1964)
Por: Owczarek, Jerzy A.
Publicado em: (1964)
Gas turbine power /
Por: Dusinberre, George Merrick
Publicado em: (1958)
Por: Dusinberre, George Merrick
Publicado em: (1958)
Industrial Gas Cleaning /
Por: Strauss, W.
Publicado em: (1975)
Por: Strauss, W.
Publicado em: (1975)
Noble-Gas compounds
Por: Hyman, Herbert H.
Publicado em: (1963)
Por: Hyman, Herbert H.
Publicado em: (1963)
Frontiers of nutrition and food security: In Asia, Africa and Latin America
Por: Kotler, Neil G.
Publicado em: (1992)
Por: Kotler, Neil G.
Publicado em: (1992)
Registos relacionados
-
Gas chromatography
Por: Schupp, Orion Edwin
Publicado em: (1968) -
High resolution gas chromatography /
Por: Hyver, K. J.
Publicado em: (1989) -
Gas chromatography in inorganic and organo metallics /
Por: Guiochon, G.
Publicado em: (1973) -
Biochemical applications of gas chromatography
Por: Burchfield, Harry Phineas
Publicado em: (1962) -
A Programmed introduction to gas-liquid chromatography
Por: Pattison, J.B
Publicado em: (1969)