Argumedo Catota, W. A., Bernal Molina, N. C., Valle Orellana, V. E., & Berganza, B. E. (1999). Factibilidad tecnológica en la preparación de nachos y corn chips fortificados con Amaranto. Universidad de El Salvador.
Cóipeáladh chuig an ngearrthaisce go rathúil é
Níorbh fhéidir cóipeáil chuig an ngearrthaisce
Lua i Stíl Chicago (17ú heag.)
Argumedo Catota, Wilfredo Arnaldo, Norma Carolina Bernal Molina, Venancio Emilio Valle Orellana, agus Blanca Elba Berganza. Factibilidad Tecnológica En La Preparación De Nachos Y Corn Chips Fortificados Con Amaranto. San Salvador: Universidad de El Salvador, 1999.
Cóipeáladh chuig an ngearrthaisce go rathúil é
Níorbh fhéidir cóipeáil chuig an ngearrthaisce
Lua MLA (9ú heag.)
Argumedo Catota, Wilfredo Arnaldo, et al. Factibilidad Tecnológica En La Preparación De Nachos Y Corn Chips Fortificados Con Amaranto. Universidad de El Salvador, 1999.
Cóipeáladh chuig an ngearrthaisce go rathúil é
Níorbh fhéidir cóipeáil chuig an ngearrthaisce
Rabhadh: Seans nach mbeach na luanna seo go hiomlán cruinn i ngach uile chás.