Chemical and Biological Hazard in Food
Guardado en:
| Formato: | Libro |
|---|---|
| Lenguaje: | inglés |
| Publicado: |
New York :
Hafner Publishing Company,
1969
|
| Acceso en línea: | Ver en el OPAC |
| Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
Destruction of hazardous chemicals in the labotarory /
por: Lunn, George
por: Lunn, George
Hazard characterization for pathogens in food and water : guidelines /
Hazardous laboratory chemicals disposal guide /
por: Armour, Margaret-Ann
Publicado: (2000)
por: Armour, Margaret-Ann
Publicado: (2000)
Food Chemical Codex
Publicado: (2010)
Publicado: (2010)
Food chemical safety : Volume 2 : Additives /
Publicado: (2000)
Publicado: (2000)
Emergency response to chemical and biological agents /
por: Cashman, John R
Publicado: (2000)
por: Cashman, John R
Publicado: (2000)
Natural hazards in El Salvador /
Publicado: (2004)
Publicado: (2004)
Hazardous Waste Program: waste disposal guide for aerosol cans /
Publicado: (1997)
Publicado: (1997)
GEOLOGIS HAZARDS, RESOURCES, AND ENVIRONMENTAL PLANNING
por: GRIGGS, GARY B.
Publicado: (1977)
por: GRIGGS, GARY B.
Publicado: (1977)
Geologic hazards, resources and enviromental planning
por: Griggs, G. B.
Publicado: (1983)
por: Griggs, G. B.
Publicado: (1983)
Emergency response and hazardous chemicl management : principles and practices /
por: Strong, Clyde B.
Publicado: (1997)
por: Strong, Clyde B.
Publicado: (1997)
Hazards and risks epidemiological impact of medical wastes
Publicado: (1989)
Publicado: (1989)
Standard handbook of hazardous waste treatment and disposal
por: Freeman, Harry M edit
Publicado: (1998)
por: Freeman, Harry M edit
Publicado: (1998)
Composición química de los alimentos populares en El Salvador = Chemical composition of the popular foods in El Salvador
por: Merino, José Gerardo
Publicado: (1989)
por: Merino, José Gerardo
Publicado: (1989)
Assesment of industrial hazardous waste practices, storage and primary industries. /
por: McCandless, L. C.
Publicado: (1975)
por: McCandless, L. C.
Publicado: (1975)
The food chemistry : A manual for experimental foods,dietetics, and food scientists
por: Weaver, Connie M.
por: Weaver, Connie M.
Handbook quality asurance/quality control (QA/QC) procedures for hazardous waste incineration /
Food Chemistry /
por: Meyer, Lillian Hoagland
Publicado: (1975)
por: Meyer, Lillian Hoagland
Publicado: (1975)
Food Fundamentals /
por: McWilliams, Margaret
Publicado: (1979)
por: McWilliams, Margaret
Publicado: (1979)
Food Chemistry /
por: Meyer, Lillian Hoagland
Publicado: (1960)
por: Meyer, Lillian Hoagland
Publicado: (1960)
Food Analysis: Analytical and Quality Control Methods for the Food Manufacturer and Buyer /
por: Lees, R.
Publicado: (1975)
por: Lees, R.
Publicado: (1975)
Fish as food
por: Borgstrom, Georg, 1912-
Publicado: (1961)
por: Borgstrom, Georg, 1912-
Publicado: (1961)
Food and drugs : title 21
Publicado: (1986)
Publicado: (1986)
Korean Family Foods/
Publicado: (2012)
Publicado: (2012)
Korean temples & food/
por: Lee, Jung
Publicado: (2002)
por: Lee, Jung
Publicado: (2002)
Encyclopedia of food science: /
por: Peterson, Martin S.
por: Peterson, Martin S.
Korean food taste
por: Yang, Chin-sam
Publicado: (2015)
por: Yang, Chin-sam
Publicado: (2015)
(The) happiness of Korean food /
Publicado: (2010)
Publicado: (2010)
Food Plant Sanitation /
por: Parker, Milton E.
Publicado: (1962)
por: Parker, Milton E.
Publicado: (1962)
Radiation Preservation of Foods /
por: Josephson, Edward S.
Publicado: (1967)
por: Josephson, Edward S.
Publicado: (1967)
Modern food microbiology /
por: Jay, James M. (James Monroe), 1927-
Publicado: (1978)
por: Jay, James M. (James Monroe), 1927-
Publicado: (1978)
The Food Question profits versus people? /
por: Bernstein, Henrry
Publicado: (1990)
por: Bernstein, Henrry
Publicado: (1990)
Safe food : bacteria, biotechnology, and bioterrorism /
por: Nestle, Marion
Publicado: (2003)
por: Nestle, Marion
Publicado: (2003)
Food flavour technology /
Traditional food : a taste of Korean life /
Publicado: (2010)
Publicado: (2010)
Food analysis: typical methods and the interpretation of results
por: Woodman, A.G
Publicado: (1941)
por: Woodman, A.G
Publicado: (1941)
The Principles of chemical equilibrium with applications in chemistry and chemical engineering
por: Denbigh, Kenneth
Publicado: (1971)
por: Denbigh, Kenneth
Publicado: (1971)
Regulating pesticides in food : the Delaney paradox /
Publicado: (1987)
Publicado: (1987)
I am food = 나는 음식이다
por: Oh, Soo-yeon 1964-
Publicado: (2014)
por: Oh, Soo-yeon 1964-
Publicado: (2014)
Food analysis laboratory experiments /
por: Meloan, Clifton E.
Publicado: (1973)
por: Meloan, Clifton E.
Publicado: (1973)
Ejemplares similares
-
Destruction of hazardous chemicals in the labotarory /
por: Lunn, George - Hazard characterization for pathogens in food and water : guidelines /
-
Hazardous laboratory chemicals disposal guide /
por: Armour, Margaret-Ann
Publicado: (2000) -
Food Chemical Codex
Publicado: (2010) -
Food chemical safety : Volume 2 : Additives /
Publicado: (2000)