Barahona Avalos, E. P., Zuleta Chávez, R. C., & Sánchez de Ramos, M. E. (2023). Efecto antagónico de yogurt con Lactobacillus acidophilus sobre microorganismos patógenos: Escherichia coli Salmonella enterica, Vibrio cholerae.
Chicago Style (17th ed.) CitationBarahona Avalos, Elena Patricia, Rosa Cándida Zuleta Chávez, and María Evelin Sánchez de Ramos. Efecto Antagónico De Yogurt Con Lactobacillus Acidophilus Sobre Microorganismos Patógenos: Escherichia Coli Salmonella Enterica, Vibrio Cholerae. 2023.
MLA (9th ed.) CitationBarahona Avalos, Elena Patricia, et al. Efecto Antagónico De Yogurt Con Lactobacillus Acidophilus Sobre Microorganismos Patógenos: Escherichia Coli Salmonella Enterica, Vibrio Cholerae. 2023.
Warning: These citations may not always be 100% accurate.