Aguilar Valladares, S. M., Ayala Carrillo, R. A., Franco Contreras, F. E., & Rodríguez Martínez, R. A. (2024). Sistema de gestión de la calidad (BPM, POES, HACCP) en Embutidos la Española en Cojutepeque Cuscatlán. Universidad de El Salvador.
Chicago Style (17th ed.) CitationAguilar Valladares, Stanley Mauricio, Ricardo Antonio Ayala Carrillo, Fernando Efraín Franco Contreras, and Rafael Arturo Rodríguez Martínez. Sistema De Gestión De La Calidad (BPM, POES, HACCP) En Embutidos La Española En Cojutepeque Cuscatlán. Universidad de El Salvador, 2024.
MLA (9th ed.) CitationAguilar Valladares, Stanley Mauricio, et al. Sistema De Gestión De La Calidad (BPM, POES, HACCP) En Embutidos La Española En Cojutepeque Cuscatlán. Universidad de El Salvador, 2024.
Warning: These citations may not always be 100% accurate.