Física quàntica per a enginyers : problemes - Ferrer Anglada, Nuria (UPCGrau ; Ciències aplicades, 2017)
"Aquest llibre és un conjunt de problemes de física quàntica ordenats temàticament i pensats per a estudiants de grau, de ciències o denginyeria. Cada tema conté una breu introducció teòrica seguida dun recull de problemes. Des de la quantització i la dualitat ona-partícula fins a loscilʺlador harmònic quàntic i el moment angular intrínsec, passant per lequació de Schrödinger i el principi dindeterminació de Heisenberg, en lobra es treballa especialment lefecte túnel i les seves conseqüències, com les bandes denergia prohibides per a electrons i per a fotons. Lobra introdueix els aspectes fonamentals de la física quàntica que ja són essencials en el currículum de ciències aplicades o dun enginyer".