Optimitzar en enginyeria d'organització : conceptes i problemes explicats - Corominas Subias, Albert (UPCPostGrau ; Enginyeries industrials, 2019)
"Aquest llibre conté problemes doptimització o de factibilitat en làmbit de lenginyeria dorganització. Per a cada problema es dóna lenunciat inicial, sexplica com es resol i, amb comptades excepcions, sindica la solució o solucions. En molts casos es presenten qüestions addicionals i es dóna resposta. En els enunciats, es parteix de la descripció duna situació i de vegades dun o diversos objectius i després es van plantejant i resolent qüestions al fil de reflexions que suscita el mateix procés de resolució. Els enunciats i els comentaris corresponents estan organitzats en capítols d acord amb el tipus de qüestió plantejada i no amb el de la tècnica que sha daplicar per respondre-la. Cada capítol inclou una breu introducció en què es defineix la temàtica a què es refereix. A la introducció o en el curs dalguns capítols es presenten, a vegades críticament, conceptes i eines. Cada capítol correspon a un tipus genèric de problema (per exemple: optar, seleccionar o vincular).".