Skip to content
VuFind
  • Login
    • English
    • Español
    • Français
    • Português
  • Catálogo
Advanced
  • Nixtamalización, elaboración...
  • Cite this
  • Text this
  • Email this
  • Print
  • Export Record
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
  • Save to List
  • Permanent link
Cover Image

Nixtamalización, elaboración y calidad de tortilla de Maíces de Ecatlán, Puebla, México

Saved in:
Bibliographic Details
Corporate Author: e-libro, Corp
Other Authors: Rangel-Meza, Elva
Format: Article
Language:Spanish
Published: Texcoco, México : Colegio de Postgraduados, 2004.
Subjects:
Agronomía > Publicaciones periódicas.
Agronomy > Periodicals.
Agronomia > Publicaciones periodicas
Artículos electrónicos.
Online Access:https://biblioteca.ues.edu.sv/acceso/elibro/?url=https%3A%2F%2Felibro.net%2Fereader%2Fbiblioues/18896
View in OPAC
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
  • Holdings
  • Description
  • Comments
  • Similar Items

Internet

https://biblioteca.ues.edu.sv/acceso/elibro/?url=https%3A%2F%2Felibro.net%2Fereader%2Fbiblioues/18896
View in OPAC

Similar Items

  • Aislamiento y caracterización del almidón de maíces pigmentados
    Published: (2005)
  • Respuesta, en invernadero, del maíz al azufre en dos suelos del estado de Puebla, México
    Published: (2002)
  • Identificación y fluctuación poblacional de plagas de col (Brassica oleracea var. capitata) y sus enemigos naturales en Acatzingo, Puebla
    Published: (2004)
  • Divirgencia en poblaciones de maíz nativitas de Valles Altos de México
    Published: (2000)
  • Intemperismo en un bosque tropical seco de México
    by: Campo, Julio
    Published: (2001)

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • Explore Channels
  • Course Reserves
  • New Items

Need Help?

  • Search Tips
  • Ask a Librarian
  • FAQs