Nation's restaurant news the weekly newspaper of the food service industry.
Saved in:
| Previous Title: | National restaurant news |
|---|---|
| Format: | Electronic Journal |
| Language: | English |
| Published: |
[New York, N.Y.] :
Lebhar-Friedman,
1967-
|
| Subjects: | |
| Online Access: | Available in Business Source Ultimate. View in OPAC |
| Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
Restaurant hospitality
Restaurant business
Vegetarian journal's guide to natural foods restaurants in the U.S. and Canada
Published: (1993)
Published: (1993)
Cornell hospitality quarterly
The western restaurant news
Published: (1994)
Published: (1994)
Restaurant, food & beverage market research handbook
Published: (2009)
Published: (2009)
FoodService director
Published: (1988)
Published: (1988)
Uso de la dotación básica del restaurante y asistencia en el preservicio /
by: García Azcona, José
Published: (2018)
by: García Azcona, José
Published: (2018)
Aprovisionamiento en restauración /
by: Fernández Díaz, Miguel Ángel
Published: (2017)
by: Fernández Díaz, Miguel Ángel
Published: (2017)
Gestión y control en restauración : HOTR0309 /
by: Dueñas Nogueras, Juan
Published: (2016)
by: Dueñas Nogueras, Juan
Published: (2016)
Food service technology
Published: (2001)
Published: (2001)
Enseñanzas iniciales : Nivel I : ámbito de Comunicación y Competencia Matemática : Matemáticas 4 : gestiono un restaurante /
by: Varas del Peso, David
Published: (2015)
by: Varas del Peso, David
Published: (2015)
Supervisión y desarrollo de procesos de servicio en restauración : HOTR0409 /
by: Río Posada, Jesús del
Published: (2017)
by: Río Posada, Jesús del
Published: (2017)
Journal of foodservice business research
Published: (2002)
Published: (2002)
Los 50 mejores restaurantes del mundo en 2012 /
Published: (2012)
Published: (2012)
Uso de la dotación básica del restaurante y asistencia en el preservicio : UF0058 /
by: García González, Marta
Published: (2006)
by: García González, Marta
Published: (2006)
Diseño y comercialización de ofertas de restauración : HOTR0309 /
by: Río Posada, Jesús del
Published: (2016)
by: Río Posada, Jesús del
Published: (2016)
Gestión del proyecto de restauración : HOTR0309 /
by: Torres Arminio, Juan José
Published: (2016)
by: Torres Arminio, Juan José
Published: (2016)
Scandinavian journal of hospitality and tourism
Published: (2001)
Published: (2001)
Lodging hospitality LH.
Journal of quality assurance in hospitality & tourism JQAHT.
Bebidas : HOTR0409 /
by: Romero Marín, Rafael
Published: (2018)
by: Romero Marín, Rafael
Published: (2018)
Costos aplicados en hotelería, alimentos y bebidas
by: Rodríguez Vera, Ricardo
Published: (2012)
by: Rodríguez Vera, Ricardo
Published: (2012)
Servicio básico de alimentos y bebidas y tareas de postservicio en el restaurante : UF0059 /
by: García González, Marta
Published: (2012)
by: García González, Marta
Published: (2012)
Gestión de departamentos de servicio de alimentos y bebidas : HOTR0409 /
by: Artacho Navarro, Miguel Ángel
Published: (2017)
by: Artacho Navarro, Miguel Ángel
Published: (2017)
Diseño de procesos de servicio en restauración : HOTR0309 /
by: Galván Alcántara, María
Published: (2017)
by: Galván Alcántara, María
Published: (2017)
Cuentas contables y financieras en restauración /
by: González Gallardo, Andrés
Published: (2016)
by: González Gallardo, Andrés
Published: (2016)
Foodservice research international
Published: (1999)
Published: (1999)
Journal of foodservice
Published: (2006)
Published: (2006)
Dirección y recursos humanos en restauración /
by: Romero Gutiérrez, Gemma
Published: (2016)
by: Romero Gutiérrez, Gemma
Published: (2016)
Programa para la mejora del servicio de restauración de comida típica en el sector turístico del Cantón Pastaza, Ecuador /
by: Fernández Sánchez, Lineth del Rocío
Published: (2015)
by: Fernández Sánchez, Lineth del Rocío
Published: (2015)
Servicio básico de restaurante-bar : MF0257_1 /
by: Flores Alegría, Adrián
Published: (2016)
by: Flores Alegría, Adrián
Published: (2016)
Normas de protocolo en restauración : HOTR0409 /
by: Molina Padilla, Carmen de
Published: (2017)
by: Molina Padilla, Carmen de
Published: (2017)
National mortgage news
Published: (1990)
Published: (1990)
Ofertas gastronómicas /
by: Ruiz Jiménez, Elvira
Published: (2017)
by: Ruiz Jiménez, Elvira
Published: (2017)
Uso de la dotación básica del restaurante y asistencia en el preservicio (UF0058) /
by: Fernández Díaz, Miguel Ángel
Published: (2016)
by: Fernández Díaz, Miguel Ángel
Published: (2016)
Aprovisionamiento y almacenaje de alimentos y bebidas en el bar /
by: Carrón Sánchez, Ambrosio
Published: (2019)
by: Carrón Sánchez, Ambrosio
Published: (2019)
Inglés profesional para servicios de restauración : MF1051 /
by: Ordoño Bernier, Virginia
Published: (2019)
by: Ordoño Bernier, Virginia
Published: (2019)
Servicio básico de alimentos y bebidas y tareas de postservicio en el restaurante /
by: Carrón Sánchez, Ambrosio
Published: (2019)
by: Carrón Sánchez, Ambrosio
Published: (2019)
Prevención de riesgos laborales : personal de restauración /
by: Ramírez Soriano, Alba
Published: (2019)
by: Ramírez Soriano, Alba
Published: (2019)