Bonilla Herrera, J. A., & González, R. D. (1992). Levadura seca activa de panificación (Saccharomyces cereviceae) como factor de crecimiento del cerdo de engorde. UES.
Cóipeáladh chuig an ngearrthaisce go rathúil é
Níorbh fhéidir cóipeáil chuig an ngearrthaisce
Lua i Stíl Chicago (17ú heag.)
Bonilla Herrera, José Angel, agus Rubén Dary González. Levadura Seca Activa De Panificación (Saccharomyces Cereviceae) Como Factor De Crecimiento Del Cerdo De Engorde. San Salvador: UES, 1992.
Cóipeáladh chuig an ngearrthaisce go rathúil é
Níorbh fhéidir cóipeáil chuig an ngearrthaisce
Lua MLA (9ú heag.)
Bonilla Herrera, José Angel, agus Rubén Dary González. Levadura Seca Activa De Panificación (Saccharomyces Cereviceae) Como Factor De Crecimiento Del Cerdo De Engorde. UES, 1992.
Cóipeáladh chuig an ngearrthaisce go rathúil é
Níorbh fhéidir cóipeáil chuig an ngearrthaisce
Rabhadh: Seans nach mbeach na luanna seo go hiomlán cruinn i ngach uile chás.