APA način citiranja (7. izdanje)
Erazo Sosa, A. G., Hernández, F. G., Molina de Pacheco, N. E., & Valle Valdéz, J. C. (1997). Determinación de la calidad microbiológica en muestras de mortadela, salchicha, jamón y salami, no empacadas al vacío, comercializadas en los supermercados de San Salvador. Universidad de El Salvador.
Čikaški stil citiranja (17. izdanje)
Erazo Sosa, Alba Gloria, Flora Guadalupe Hernández, Norma Estela Molina de Pacheco, i Julio César Valle Valdéz. Determinación De La Calidad Microbiológica En Muestras De Mortadela, Salchicha, Jamón Y Salami, No Empacadas Al Vacío, Comercializadas En Los Supermercados De San Salvador. San Salvador: Universidad de El Salvador, 1997.
MLA način citiranja (9. izdanje)
Erazo Sosa, Alba Gloria, et al. Determinación De La Calidad Microbiológica En Muestras De Mortadela, Salchicha, Jamón Y Salami, No Empacadas Al Vacío, Comercializadas En Los Supermercados De San Salvador. Universidad de El Salvador, 1997.
Upozorenje: Ovi citati možda nisu uvijek 100% točni.