Mead, G. C., & Borde Lekona, B. (2007). Análisis microbiológico de carne roja, aves y huevos. Editorial Acribia.
I tāruatia paitia ki te papatopenga
Kua rahua te tārua ki te papatopenga
Tohutoru Kātū Chicago (17th ed.)
Mead, G. C., me Blas Borde Lekona. Análisis Microbiológico De Carne Roja, Aves Y Huevos. : Editorial Acribia, 2007.
I tāruatia paitia ki te papatopenga
Kua rahua te tārua ki te papatopenga
Tohutoro MLA (9th ed.)
Mead, G. C., me Blas Borde Lekona. Análisis Microbiológico De Carne Roja, Aves Y Huevos. Editorial Acribia, 2007.
I tāruatia paitia ki te papatopenga
Kua rahua te tārua ki te papatopenga
Kia tūpato: Kāore pea ēnei kupu hautoa i te ōrite pū 100%.