Alonzo Díaz, D. P., Chigüila Chávez, C. V., Menéndez Velásquez, G. N., & Carranza Mendoza, I. (2013). Variación de la neutralidad del PH salival a cinco minutos de ingesta de alimentos derivados del maíz en universitarios de 17 a 22 años. Universidad de El Salvador.
Successfully copied to clipboard
Copying to clipboard failed
Chicago Style (17th ed.) Citation
Alonzo Díaz, Dámaris Priscila, Claudia Verónica Chigüila Chávez, Gloria Nohemy Menéndez Velásquez, and Iván Carranza Mendoza. Variación De La Neutralidad Del PH Salival a Cinco Minutos De Ingesta De Alimentos Derivados Del Maíz En Universitarios De 17 a 22 Años. San Salvador: Universidad de El Salvador, 2013.
Successfully copied to clipboard
Copying to clipboard failed
MLA (9th ed.) Citation
Alonzo Díaz, Dámaris Priscila, et al. Variación De La Neutralidad Del PH Salival a Cinco Minutos De Ingesta De Alimentos Derivados Del Maíz En Universitarios De 17 a 22 Años. Universidad de El Salvador, 2013.
Successfully copied to clipboard
Copying to clipboard failed
Warning: These citations may not always be 100% accurate.