González Menjívar, J. L., Guevara Santos, J. C., Martínez López, C. A., & Marroquín Canjura, E. V. Diseño de plan de negocio para un restaurante de productos derivados de cerdo especializado en chicharrones.
Ondo kopiatu da
Kopiatzeak huts egin du
Chicago Style (17th ed.) Zitazioa
González Menjívar, Jorge Luis, Julio Cesar Guevara Santos, Carlos Antonio Martínez López, eta Erika Verenice Marroquín Canjura. Diseño De Plan De Negocio Para Un Restaurante De Productos Derivados De Cerdo Especializado En Chicharrones.
Ondo kopiatu da
Kopiatzeak huts egin du
MLA (9th ed.) Zitazioa
González Menjívar, Jorge Luis, et al. Diseño De Plan De Negocio Para Un Restaurante De Productos Derivados De Cerdo Especializado En Chicharrones.
Ondo kopiatu da
Kopiatzeak huts egin du
Kontuz: berrikusi erreferentzia hauek erabili aurretik.