Anton, M., Jeantet, R., & Ventanas Barroso, . J. (2007). Ciencia de los alimentos: Bioquímica, microbiología, procesos, productos (reimpresión.). Editorial Acribia.
Kopioitu leikepöydälle
Kopiointi leikepöydälle epäonnistui
Chicago-viite (17. p.)
Anton, Marc, Romain Jeantet, ja Jesús Ventanas Barroso. Ciencia De Los Alimentos: Bioquímica, Microbiología, Procesos, Productos. reimpresión. Zaragoza: Editorial Acribia, 2007.
Kopioitu leikepöydälle
Kopiointi leikepöydälle epäonnistui
MLA-viite (9. p.)
Anton, Marc, et al. Ciencia De Los Alimentos: Bioquímica, Microbiología, Procesos, Productos. reimpresión. Editorial Acribia, 2007.
Kopioitu leikepöydälle
Kopiointi leikepöydälle epäonnistui
Varoitus: Nämä viitteet eivät aina ole täysin luotettavia.