Hernández Henríquez, R. M., & Medrano, M. d. C. d. (1998). Ensayos de obtención de vitamina B2 por procesos de fermentación sumergida a partir de jugo de la cáscara de piña utilizando Saccharomyces cerevisiae. Universidad de El Salvador.
Successfully copied to clipboard
Copying to clipboard failed
Chicago Style (17th ed.) Citation
Hernández Henríquez, Rosa Margarita, and María del Carmen de Medrano. Ensayos De Obtención De Vitamina B2 Por Procesos De Fermentación Sumergida a Partir De Jugo De La Cáscara De Piña Utilizando Saccharomyces Cerevisiae. San Salvador: Universidad de El Salvador, 1998.
Successfully copied to clipboard
Copying to clipboard failed
MLA (9th ed.) Citation
Hernández Henríquez, Rosa Margarita, and María del Carmen de Medrano. Ensayos De Obtención De Vitamina B2 Por Procesos De Fermentación Sumergida a Partir De Jugo De La Cáscara De Piña Utilizando Saccharomyces Cerevisiae. Universidad de El Salvador, 1998.
Successfully copied to clipboard
Copying to clipboard failed
Warning: These citations may not always be 100% accurate.