Artiga Morataya, S. M., Pérez Ayala, A. S., Renderos Pacheco, O. D., Torres Rivera, T., & Godoy de Villatoro, X. (2001). Producción de vinagre, por el método de cultivo sumergido utilizando especies nativas de microorganismos acéticos, a partir del agua de coco residual del procesamiento de la copra para la producción de aceite. Universidad de El Salvador.
Kopírování bylo úspěšné
Kopírování se nezdařilo
Citace podle Chicago (17th ed.)
Artiga Morataya, Sandra Mónica, Ana Sabrina Pérez Ayala, Olga Dinora Renderos Pacheco, Tania Torres Rivera, a Xochilt Godoy de Villatoro. Producción De Vinagre, Por El Método De Cultivo Sumergido Utilizando Especies Nativas De Microorganismos Acéticos, a Partir Del Agua De Coco Residual Del Procesamiento De La Copra Para La Producción De Aceite. San Salvador: Universidad de El Salvador, 2001.
Kopírování bylo úspěšné
Kopírování se nezdařilo
Citace podle MLA (9th ed.)
Artiga Morataya, Sandra Mónica, et al. Producción De Vinagre, Por El Método De Cultivo Sumergido Utilizando Especies Nativas De Microorganismos Acéticos, a Partir Del Agua De Coco Residual Del Procesamiento De La Copra Para La Producción De Aceite. Universidad de El Salvador, 2001.
Kopírování bylo úspěšné
Kopírování se nezdařilo
Upozornění: Tyto citace jsou generovány automaticky. Nemusí být zcela správně podle citačních pravidel..