Food Analysis: Analytical and Quality Control Methods for the Food Manufacturer and Buyer /
Guardado en:
Autor principal: | Lees, R. |
---|---|
Formato: | Libro |
Lenguaje: | inglés |
Publicado: |
London :
Leonard Hill Books,
1975
|
Edición: | 1a. ed. |
Acceso en línea: | Ver en el OPAC |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
Food analysis: typical methods and the interpretation of results
por: Woodman, A.G
Publicado: (1941)
por: Woodman, A.G
Publicado: (1941)
Methods of analysis for functional foods and nutraceuticals /
Publicado: (2002)
Publicado: (2002)
Methods of analysis of food components and addives /
Publicado: (2005)
Publicado: (2005)
Food analysis laboratory experiments /
por: Meloan, Clifton E.
Publicado: (1973)
por: Meloan, Clifton E.
Publicado: (1973)
Gas Chromatography in Food Analysis /
por: Dickes, G. J.
Publicado: (1976)
por: Dickes, G. J.
Publicado: (1976)
Bacteriological Analytical Manual For Foods /
por: Association of Official Analytical Chemists
Publicado: (1976)
por: Association of Official Analytical Chemists
Publicado: (1976)
The food chemistry : A manual for experimental foods,dietetics, and food scientists
por: Weaver, Connie M.
por: Weaver, Connie M.
Compendium of Methods for the Microbiological Examination of Foods /
por: Speck, Marvin L.
Publicado: (1976)
por: Speck, Marvin L.
Publicado: (1976)
Food Chemistry /
por: Meyer, Lillian Hoagland
Publicado: (1975)
por: Meyer, Lillian Hoagland
Publicado: (1975)
Food Fundamentals /
por: McWilliams, Margaret
Publicado: (1979)
por: McWilliams, Margaret
Publicado: (1979)
Food Chemistry /
por: Meyer, Lillian Hoagland
Publicado: (1960)
por: Meyer, Lillian Hoagland
Publicado: (1960)
Fish as food
por: Borgstrom, Georg, 1912-
Publicado: (1961)
por: Borgstrom, Georg, 1912-
Publicado: (1961)
Food Chemical Codex
Publicado: (2010)
Publicado: (2010)
Korean Family Foods/
Publicado: (2012)
Publicado: (2012)
Korean temples & food/
por: Lee, Jung
Publicado: (2002)
por: Lee, Jung
Publicado: (2002)
Encyclopedia of food science: /
por: Peterson, Martin S.
por: Peterson, Martin S.
Korean food taste
por: Yang, Chin-sam
Publicado: (2015)
por: Yang, Chin-sam
Publicado: (2015)
(The) happiness of Korean food /
Publicado: (2010)
Publicado: (2010)
Food Plant Sanitation /
por: Parker, Milton E.
Publicado: (1962)
por: Parker, Milton E.
Publicado: (1962)
Radiation Preservation of Foods /
por: Josephson, Edward S.
Publicado: (1967)
por: Josephson, Edward S.
Publicado: (1967)
Modern food microbiology /
por: Jay, James M. (James Monroe), 1927-
Publicado: (1978)
por: Jay, James M. (James Monroe), 1927-
Publicado: (1978)
Food and drugs : title 21
Publicado: (1986)
Publicado: (1986)
Food flavour technology /
The Food Question profits versus people? /
por: Bernstein, Henrry
Publicado: (1990)
por: Bernstein, Henrry
Publicado: (1990)
Safe food : bacteria, biotechnology, and bioterrorism /
por: Nestle, Marion
Publicado: (2003)
por: Nestle, Marion
Publicado: (2003)
Gene banks and the world's food /
por: Plucknett, Donald L.
por: Plucknett, Donald L.
Korean food made simple
por: Joo, Judy
Publicado: (2016)
por: Joo, Judy
Publicado: (2016)
Easy Korean Food 114 /
Publicado: (2013)
Publicado: (2013)
Taste of Korean food & thought /
por: Greaves, Aeyoung
Publicado: (2011)
por: Greaves, Aeyoung
Publicado: (2011)
Caribbean food and nutrition institute
Publicado: (1991)
Publicado: (1991)
CRC Handbook of food additives
por: CRC Handbook of food additives
Publicado: (1972)
por: CRC Handbook of food additives
Publicado: (1972)
Chemical and Biological Hazard in Food
Publicado: (1969)
Publicado: (1969)
Regulating pesticides in food : the Delaney paradox /
Publicado: (1987)
Publicado: (1987)
I am food = 나는 음식이다
por: Oh, Soo-yeon 1964-
Publicado: (2014)
por: Oh, Soo-yeon 1964-
Publicado: (2014)
Traditional food : a taste of Korean life /
Publicado: (2010)
Publicado: (2010)
The Wonderful world of food; the substance of life
por: Boyd-Orr, John Boyd Orr, baron, 1880-
Publicado: (1958)
por: Boyd-Orr, John Boyd Orr, baron, 1880-
Publicado: (1958)
Food chemical safety : Volume 2 : Additives /
Publicado: (2000)
Publicado: (2000)
Korean food 101 : a glimpse into everyday dining /
Publicado: (2014)
Publicado: (2014)
The Beauty of Korean food : with 100 best-loved recipes /
Comparative studies of food and environmental contamination: proceedings of a symposium on nuclear techniques in comparative studies of food and environmental contamination /
Publicado: (1974)
Publicado: (1974)
Ejemplares similares
-
Food analysis: typical methods and the interpretation of results
por: Woodman, A.G
Publicado: (1941) -
Methods of analysis for functional foods and nutraceuticals /
Publicado: (2002) -
Methods of analysis of food components and addives /
Publicado: (2005) -
Food analysis laboratory experiments /
por: Meloan, Clifton E.
Publicado: (1973) -
Gas Chromatography in Food Analysis /
por: Dickes, G. J.
Publicado: (1976)