Extracción de colorantes naturales a partir de las inflorescencias de Ixora coccinea (IXORA), Bracteas de Alpinia purpurata (Ginger rojo) y Megaskepasma erythrochlamys (camaroncillo) para su aplicación como indicadores ácido-base en soluciones acuosas /

I tiakina i:
Ngā taipitopito rārangi puna kōrero
Kaituhi matua: Alberto Menjivar, Yasmín Griselda
Ētahi atu kaituhi: Solís Durán, José Jaime (Autor), Castillo, Guillermo Antonio (Asesor)
Hōputu: Tuhinga whakapae Pukapuka
Reo:Pāniora
I whakaputaina: San Salvador : Universidad de El Salvador, 2010.
Urunga tuihono:Ver en el OPAC
Ngā Tūtohu: Tāpirihia he Tūtohu
Kāore He Tūtohu, Me noho koe te mea tuatahi ki te tūtohu i tēnei pūkete!

Ngā tūemi rite: Extracción de colorantes naturales a partir de las inflorescencias de Ixora coccinea (IXORA), Bracteas de Alpinia purpurata (Ginger rojo) y Megaskepasma erythrochlamys (camaroncillo) para su aplicación como indicadores ácido-base en soluciones acuosas /