Estudio sobre el efecto de pigmentación en la yema del huevo, utilizando chile tipo paprika, como sustituyente del pigmento sintético, rojo de carofil / Douglas Ernesto García Sarmeño y Julio Cesar Martínez González. Asesores: Lic. José Antonio Francia Huezo. Dr. Luis Mario Samayoa Aguilar.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: García Sarmiento, Douglas Ernesto (Autor)
Other Authors: Martínez González, Julio César (coautor), Francia Huezo, José Antonio (Asesor), Samayoa Aguilar, Luis Mario (Asesor)
Format: Thesis Book
Language:Spanish
Published: San Salvador : Universidad de El Salvador, 1995
Santa Ana, El Salvador UES, Fac, Mult. de Occidente 1995
Subjects:
Online Access:View in OPAC
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

Internet

View in OPAC

Biblioteca Central

Holdings details from Biblioteca Central
Call Number: 1904 G216e
Copy On Shelf
Copy On Shelf

Biblioteca Facultad Multidisciplinaria de Occidente

Holdings details from Biblioteca Facultad Multidisciplinaria de Occidente
Call Number: L30942 G216e
Copy On Shelf

Biblioteca Facultad Multidisciplinaria Oriental

Holdings details from Biblioteca Facultad Multidisciplinaria Oriental
Call Number: Química G-1
Copy On Shelf