Amaya Amaya, J. E., Salazar Cruz, G. A., Paz Quintanilla, L. A., Weil Sosa, K., & Umaña Escoto, S. Desarrollo de una bebida fermentada a base de mamey (Mammea americana L.) con la adición de Lactobacillus casei.
Successfully copied to clipboard
Copying to clipboard failed
Chicago Style (17th ed.) Citation
Amaya Amaya, José Erick, Grecia Alejandra Salazar Cruz, Luis Alfredo Paz Quintanilla, Katya Weil Sosa, and Samuel Umaña Escoto. Desarrollo De Una Bebida Fermentada a Base De Mamey (Mammea Americana L.) Con La Adición De Lactobacillus Casei.
Successfully copied to clipboard
Copying to clipboard failed
MLA (9th ed.) Citation
Amaya Amaya, José Erick, et al. Desarrollo De Una Bebida Fermentada a Base De Mamey (Mammea Americana L.) Con La Adición De Lactobacillus Casei.
Successfully copied to clipboard
Copying to clipboard failed
Warning: These citations may not always be 100% accurate.