Aislamiento y caracterización del hongo Moniliophthora roreri (MONILIA) en frutos de Theobroma cacao L. (CACAO) del Cultivar San José del Real de la Carrera, Usulután /

I tiakina i:
Ngā taipitopito rārangi puna kōrero
Kaituhi matua: Gonzalez Figueroa, Adriana Beatriz (autor)
Ētahi atu kaituhi: Roble Orellana, Alba Diana (autor)
Hōputu: Tuhinga whakapae Pukapuka
Reo:Pāniora
Urunga tuihono:Ver en el OPAC
Ngā Tūtohu: Tāpirihia he Tūtohu
Kāore He Tūtohu, Me noho koe te mea tuatahi ki te tūtohu i tēnei pūkete!
Rārangi ihirangi:
  • Marco teórico: El Cacao (Theobroma cacao L.), Enfermedades del cacao (Theobroma cacao L), Parte experimental: Aislamiento del hongo Moniliophthora roreri en frutos de cacaos sospechosos de enfermedad,