Evaluación de diferentes técnicas de injerto en cacao (Theobroma cacao l.) y su incidencia en el prendimiento en fase de vivero /

Generalidades del cultivo de cacao -- Importancia económica del cacao -- Propagación -- Tipos de injerto utilizados en cacao -- Ventajas de injertar.

Zapisane w:
Opis bibliograficzny
1. autor: Ramos, Yeny Maricela (autor)
Kolejni autorzy: Rivas García, Ana Teresa (autor), Villalta Cartagena, Leticia Beatriz (autor)
Format: Praca dyplomowa Książka
Język:hiszpański
Hasła przedmiotowe:
Dostęp online:Ver en el OPAC
Etykiety: Dodaj etykietę
Nie ma etykietki, Dołącz pierwszą etykiete!
Opis
Streszczenie:Generalidades del cultivo de cacao -- Importancia económica del cacao -- Propagación -- Tipos de injerto utilizados en cacao -- Ventajas de injertar.
Opis fizyczny:xiii, 65 hojas : ilustrada, fotos a color, cuadros, gráficos + 27 cm. 1 c.d.
Publiczność:general