Antioxidantes I. Chile ancho (Capsicum annum L. grossum sendt.) y romero (Rosmarinus officinalis L.) como fuentes naturales de antioxidantes /

Sábháilte in:
Sonraí bibleagrafaíochta
Údar corparáideach: e-libro, Corp
Rannpháirtithe: Monroy-Vázquez, Agustín
Formáid: Alt
Teanga:Spáinnis
Foilsithe / Cruthaithe: México : Universidad Simón Bolívar, 2007.
Ábhair:
Rochtain ar líne:https://biblioteca.ues.edu.sv/acceso/elibro/?url=https%3A%2F%2Felibro.net%2Fereader%2Fbiblioues/23992
Amharc in OPAC
Clibeanna: Cuir clib leis
Níl clibeanna ann, Bí ar an gcéad duine le clib a chur leis an taifead seo!
Cur síos
Foilsithe / Cruthaithe:Año 6, Num. 6 (Diciembre 2007)-
Cur síos fisiciúil:112-116 p.
Minicíocht a fhoilsithe:Anual
ISSN:1665-692X