Evaluaciòn de la efectividad de productos vegetales ajo (allium sativum), cebolla (allium cepa), y algodon (gossypium hirsutum), para el control de Phyllophaga spp. En el cultivo de maiz durante el periodo de germinaciòn.

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Dubon, Ernesto Armando
Další autoři: Linares Hernandez, Carlos Mauricio (autor..), Rosales Arevalo, David (Asesor.), Ventura Centeno, Nohemy Elizabeth (Asesora.)
Médium: Neznámo
Témata:
On-line přístup:Zobrazit v on-line katalogu
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo vytvoří štítek k tomuto záznamu!

Podobné jednotky: Evaluaciòn de la efectividad de productos vegetales ajo (allium sativum), cebolla (allium cepa), y algodon (gossypium hirsutum), para el control de Phyllophaga spp. En el cultivo de maiz durante el periodo de germinaciòn.