Food chemical safety : Volume 2 : Additives /
The regulation of additives in the EU.--The regulation of additives in the USA.--Analysis additives, Risk analysis food additives.--Analitycal mmethod: quality control and selection.--New method in detecting food additives.--Adverse reactions to food additives.--Specific additives: colorants.--Safet...
Guardado en:
| Otros Autores: | |
|---|---|
| Formato: | Libro |
| Publicado: |
Cambridge, England :
Woodhead Publishing Limited,
2000
USA, Boca Raton FL 33431 : CRC Press LLC, 2002 |
| Edición: | First publication |
| Materias: | |
| Acceso en línea: | Ver en el OPAC |
| Etiquetas: |
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares: Food chemical safety :
- Alternativas naturales como pronutrientes para aves /
- CRC Handbook of food additives
- Methods of analysis of food components and addives /
- Official methods of analysis of AOAC international /
- Los Aditivos en los alimentos : según la Unión Europea y la legislación española /
- Recopilación de información sobre los principales aditivos existentes para ser usados en la industria alimenticia salvadoreña /