Evaluación de la composición química bacteriológica de cremas lácteas procesadas industrialmente y expendidas en supermercados del área metropolitana de San Salvador
I tiakina i:
| Kaituhi matua: | |
|---|---|
| Hōputu: | Tuhinga whakapae Pukapuka |
| Reo: | Pāniora |
| I whakaputaina: |
San Salvador :
Universidad de El Salvador,
1999
|
| Urunga tuihono: | 10111984 Ver en el OPAC |
| Ngā Tūtohu: |
Kāore He Tūtohu, Me noho koe te mea tuatahi ki te tūtohu i tēnei pūkete!
|
Search Result 1
Evaluación de la composición química-bacteriológica de Cremas Lácteas procesadas Industrialmente y expendidas en Supermercados del Área Metropolitana de San Salvador /
I whakaputaina 1999
Ver en el OPAC
Tuhinga whakapae
Pukapuka
Search Result 2
Evaluación de la composición química bacteriológica de cremas lácteas procesadas industrialmente y expendidas en supermercados del área metropolitana de San Salvador
I whakaputaina 1999
Ver en el OPAC
Tuhinga whakapae
Pukapuka