Ramos, J. A., Elias, A., & Herrera, F. (2006). Procesos para la producción de un alimento energético-proteico para animales: Efecto de cuatro fuentes energéticas en la fermentación en estado sólido (FES) de la caña de azúcar. Instituto de Ciencia Animal.
Kopírování bylo úspěšné
Kopírování se nezdařilo
Citace podle Chicago (17th ed.)
Ramos, J. A., A. Elias, a F. Herrera. Procesos Para La Producción De Un Alimento Energético-proteico Para Animales: Efecto De Cuatro Fuentes Energéticas En La Fermentación En Estado Sólido (FES) De La Caña De Azúcar. La Habana: Instituto de Ciencia Animal, 2006.
Kopírování bylo úspěšné
Kopírování se nezdařilo
Citace podle MLA (9th ed.)
Ramos, J. A., et al. Procesos Para La Producción De Un Alimento Energético-proteico Para Animales: Efecto De Cuatro Fuentes Energéticas En La Fermentación En Estado Sólido (FES) De La Caña De Azúcar. Instituto de Ciencia Animal, 2006.
Kopírování bylo úspěšné
Kopírování se nezdařilo
Upozornění: Tyto citace jsou generovány automaticky. Nemusí být zcela správně podle citačních pravidel..