Efecto antagónico de un cultivo iniciador sobre el desarrollo de los microorganismos patógenos Escherichia coli y Staphylococcus aureus en un embutido fermentado con extensores cárnicos
I tiakina i:
| Ngā kaituhi rangatōpū: | , |
|---|---|
| Ētahi atu kaituhi: | |
| Hōputu: | Mauhanga Hui īPukapuka |
| Reo: | Pāniora |
| I whakaputaina: |
Ciudad de La Habana :
Editorial Universitaria (Cuba),
2004.
|
| Ngā marau: | |
| Urunga tuihono: | https://biblioteca.ues.edu.sv/acceso/elibro/?url=https%3A%2F%2Felibro.net%2Fereader%2Fbiblioues/80668 Ver en el OPAC |
| Ngā Tūtohu: |
Kāore He Tūtohu, Me noho koe te mea tuatahi ki te tūtohu i tēnei pūkete!
|
Me noho koe te mea tuatahi ki te waiho tākupu!