Conservación de alimentos /
I tiakina i:
| Kaituhi matua: | |
|---|---|
| Hōputu: | Tē mōhiotia |
| Reo: | Pāniora Ingarihi |
| I whakaputaina: |
México D. F. :
Compañia Editorial Continental, S. A. (C.E.C.S.A.),
1964
|
| Putanga: | 1a.ed.: |
| Ngā marau: | |
| Urunga tuihono: | Ver en el OPAC |
| Ngā Tūtohu: |
Kāore He Tūtohu, Me noho koe te mea tuatahi ki te tūtohu i tēnei pūkete!
|
| Whakaahutanga tūemi: | Titulo original de la obra en inglés:"The Technology Of Food Preservation" (2nd.ed.) |
|---|---|
| Whakaahuatanga ōkiko: | 468 p. : Ils.; 22 cms. |
| Rārangi puna kōrero: | Comp.;Referencias Bibliográficas tabla de contenido e Indice,Apéndice |
| ISBN: | 9682609755 |