Operaciones unitarias para la industria alimentaria : un enfoque basado en competencias /

Guardat en:
Dades bibliogràfiques
Autor principal: Valiente Barderas, Antonio (autor)
Altres autors: Obaya Valdivia, Adolfo Eduardo (autor)
Format: Llibre
Idioma:espanyol
Edició:Primera edición
Matèries:
Accés en línia:Veure a l'OPAC
Etiquetes: Afegir etiqueta
Sense etiquetes, Sigues el primer a etiquetar aquest registre!
Taula de continguts:
  • Introducción a las operaciones unitarias
  • Balances de materia y energía
  • Flujo de fluidos
  • Mezclado
  • Filtración
  • Molienda y tamizado
  • Operaciones unitarias de transferencia de calor
  • Evaporación
  • Refrigeración
  • Operaciones unitarias de transferencia de masa
  • Cristalización
  • Extracción sólido-líquido
  • Operaciones aire-agua
  • Secado
  • Destilación