Manual de producción de cacao /

I. Situación mundial y regional del cacao -- II.Breve reseña histórica del cacao en Honduras -- III. Origen, clasificación taxonómica y botánica del cacao -- IV.Tipos genéticos del cacao -- V. Aspectos ecofisiológicos relacionados con el cacao -- VI. Propagación del cacao -- VII. Viveros para la...

Whakaahuatanga katoa

I tiakina i:
Ngā taipitopito rārangi puna kōrero
Kaituhi matua: Dubón, Aroldo (autor)
Ētahi atu kaituhi: Sánchez, Jesús (autor)
Hōputu: Pukapuka
Reo:Pāniora
I whakaputaina: La Lima, Cortéz, Honduras : Fundación Hondureña de Investigación Agrícola, 2011.
Putanga:1a edición
Ngā marau:
Urunga tuihono:Ver en el OPAC
Ngā Tūtohu: Tāpirihia he Tūtohu
Kāore He Tūtohu, Me noho koe te mea tuatahi ki te tūtohu i tēnei pūkete!

Ngā tūemi rite: Manual de producción de cacao /